За продажба Двустаен, Pattaya Jomtien, Chonburi, Тайланд, Amazon Condo Building B unit 621 77/509 Moo.12 Wat Boon Kanjana Soi5 Nongpreu, Banglamung, Chonburi 20150

За продажба - Cod. 28647

  • Типология: Двустаен
  • Област: 37 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 6

В престижен жилищен комплекс, на 500 метра от плажа Jomtiem Beah в Патая, в близост до всички услуги, продава новопостроени апартамента е добра като инвестиция за почивка или да живеят там.

Престижната сградата е оградена, с частен полицейска служба и 24-часова рецепция, работещи на 24 и 7 дни от 7. Той има тропически вграден вътре огромен плувен басейн, градина, оборудвано с легла, бани, душове и басейни деца. Една модерна фитнес зала на 200 квадратни метра. завърши с бягащи пътеки, стационарни мотори и тегло машини. Етажната тераси с барбекю и места за сядане вътре в ресторанта.
Апартаментът разполага със самостоятелен паркинг и транспорт до плажа и центъра на селото.
Апартаментът е на 6-ти етаж от 8, достъпен с две модерни лифтове.
Фоайето е защитена от стъклени врати, които се отварят с магнитен ключ.
Апартаментът е завършен луксозно, напълно обзаведен, включително и елегантни пердета и осветителни прожектори, разполага с 2 климатични устройства, един в хола и един в спалнята.
И ", съставен от 1 хол с разтегателен диван за 2-ма души, 2 маси, блок, монтиран на стена с телевизор с цифрова телевизия и големи декоративни предмети.
Балкон, който може да побере една малка маса със столове.
Кухненският бокс включва маса с 4 стола, една стена, снабдена с индукция котлон, микровълнова печка, бойлер, хладилник / фризер, мебели / рафтове и чинии, тенджери, чаши, чаши за 4 човека.

Банята е елегантно оборудвани с модерна душ кабина и бойлер за топла вода.

Спалнята включва двойно легло с ортопедичен матрак, 2 нощни шкафчета с бюро и гардероб и скрин за телевизора.

Апартаментът разполага и спално бельо и кърпи.

Всичко, което е ново, и след това можете да отидете и да започне да живее без да се налага да се правят допълнителни покупки.

Таксите за апартамент са много малки и като се има предвид климатичния пояс, няма отопление, и единствените комунални услуги, които се заплащат са електричество и вода.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB