За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Koh Lanta, Krabi, Тайланд, Sala Dan, Koh Lanta, Krabi 81150, Thailand

За продажба - Cod. 39186

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: Tiles

Здравейте. Искам да продавам спортния си бар. Спортният бар се намира в Южен Тайланд, това е остров на 2 часа разходка с лодка от остров PhiPhi. Апартаментът се намира в задната част на бара 1 спалня, тоалетна с душ и кухня. В този район има голям бар. Барът е отворен през цялата година. Моят бар е в близост до най-популярния плаж в краби - "ДЪЛЪГ БРЯГ". Пиковият сезон е между края на октомври и началото на май. Самият аз не работя там. Имам хора, които се грижат за бара. Приема хора, които познава според сезона. Приятели и роднини. В Хо Ланта няма никой като него. Разрешенията за продажба на алкохол се прилагат веднъж годишно. Оперативните разходи са Електричество, вода,
Абонамент за телевизия, заплати, място за подреждане, където стои барът. Купих бара преди 6 години. Възможно е да се готви по-проста храна, където в кухнята не е ресторант, а спортен бар. Не наемам бара, който го притежавам. Всичко е включено в покупката, която е там. Наемът е на договора за земя за 9 години. Наемът е 4000 евро годишно, плащам наема до 9 юли 2019 г. Има 2 шведски училища, където е близо до бара. Няма проблем да живеете върху него, когато се грижите сами за това. В близост до баровете и ресторантите живеят много шведи и туристи от различни страни. Сега съм женен за момиче от Филипините.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB