За продажба Вила, Ban Phe, Rayong, Тайланд, Cape Mae Phim

За продажба - Cod. 25492

  • Типология: Вила
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Голяма мечтана вила на върха на нос Mae Phim и се намира само на 100 метра от океана и на няколко стотин метра от главната улица в Mae Phim. Вилата може да приюти до 10 души по едно и също време.
Къщата е с площ 200 кв.м., с голяма кухня и всекидневна. На второто ниво основната спалня има прекрасен изглед към океана с баня, балкон и вътрешен двор с джакузи. Има и 3 двойни спални със собствен вход, душ и баня. Има и голяма семейна стая със собствен санитарен възел и кухня, която също има собствен вход.
Къщата идва с безжичен интернет. Стаите в непосредствена близост до частния плувен басейн разполагат със собствен санитарен възел, а в долната част има голяма стая с малък кухненски кът, подходящ за тях с малки деца или ако просто искате малко уединение.
Къщата се намира в частна вилна зона, на пешеходно разстояние от плажа и ресторанти в красивия Mae Phim. Плаж Mae Phim е описан като един от най-красивите плажове на континенталната част на Тайланд и е известен с много разумни цени на морски дарове ресторанти.
Мае Фим е приятно и тихо място и оттук лесно можете да пътувате до много от района Isalnds и в рамките на един час пътуване има много голф игрища.
Таксита до летището отнема около 2,5 часа. Патхайс е на около 1,5 часа. Бан Phe е само на 15 минути, откъдето тръгват фериботите до Кох Самед.
Цена: 14953000 Тайландски бат

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB