За продажба Вила, Koh Samui, Suratthani, Тайланд, 32/57 Moo 4

За продажба - Cod. 30866

  • Типология: Вила
  • Област: 800 m²
  • Номер на стая: 4 Wohnungen mit insg
  • Етаж: 2 Etagen

Търсене на имот с невероятна гледка към морето, в най-добрата локация на Кох Самуи? Този имот дава възможност да живее в луксозна вила-мечта на 216 m2 и с частен басейн и трите други апартаменти (140 m2 / студио с 75 m2 апартамента с 125 m2 / таванско помещение) под наем, да живеят на разстояние от наем може доходи. Под наем на Booking.com могат да бъдат приети (Нашите гости оцениха нашите апартаменти тук с 8.8 на 10 точки).
Щастлив съм да ви представя подробна документация за продажби с многобройни информация и снимки.
Имотът (2 сгради, паркинги, малка градина) се намира на 300м от плажа, в модерния северно-източната част на острова. От имота до плажа, магазините, ресторантите и баровете е около 300 метра.
Всички апартаменти предлагат прекрасна гледка към морето, на Palm Hills и на близкия пясъчен плаж. Всички те са напълно обзаведени и оборудвани с модерна техника (например, плосък телевизор панел, климатик, Denon HiFi, напълно оборудвана кухня и т.н.).
Продажбата на имота се извършва по здравословни причини. Ако се интересувате, ще го направя с удоволствие ми продажби ausfühliche документация с много информация и снимки на всички домове за.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB