За продажба Къща, Talang, Phuket, Тайланд, 1/321 Phanason Park Ville, Thepkasatree Road

За продажба - Cod. 36291

  • Типология: Къща
  • Област: 254 m²
  • Номер на стая: 4.5
  • Етаж: 1

ХАРАКТЕРИСТИЧНА КЪЩА В ФУКЕТ ТАЙЛАНД С КРАСИВА ГРАДИНА, ФУКЕТ

Директно от собственика на къщата

В приятно селище от около 300 други къщи е тази характерна къща на Пукет необичайно голям парцел от приблизително 570 м2 с 3 спални и 2 бани с красива градина и открита кухня с голямо барбекю и покрита трапезария и рибарско езерце с водопад. Тази къща е перфектната възможност за семейства, пенсионирани двойки, емигранти и любители на градината. Парцелът е достатъчно голям, за да построи басейн по-късно (струва около 8 000 CHF).
Информация сграда
Къщата е обзаведена и готова за нанасяне. Няма нужда от ремонт, къщата е в девствено състояние.
Къщата разполага с модерна, отделена от кухнята за хранене. От дневната има 3 спални, едната със собствен санитарен възел и гардероб, както и отделна семейна баня. Общо 5 високоефективни климатика са инсталирани във всички помещения в цялата къща и тонираните стъкла защитават къщата от топлината. Връзката с общественото водоснабдяване, частно кладенец с подземни води, 2000 литров цистерна и трипътен воден филтър и мощни помпи гарантират чиста вода и постоянно високо водно налягане. Телефон, интернет и 2 отделни сателитни антени, 45-инчов LED телевизор със сензорно синьо домашно кино, електронна пералня, закрит паркинг за 2 автомобила, алармена система, осветена градина осигуряват непосредствен климат и добре поддържан живот. Система от тръби под дома за защита от насекоми осигурява защита срещу термити и паразити. Къщата отговаря на строителните стандарти на ЕС.
От къщата можете да се насладите на красива гледка към хълмовете на Пукет и да откриете земя от 3 страни на имота. Въпреки това, той е само на 5 минути до популярния град Thalang с всички удобства, които също осигуряват 24-часова медицинска помощ и фитнес център, разнообразие от магазини и супермаркети не оставят нищо желано. 3 пъти седмично има голям местен пазар в непосредствена близост, а училищата за всички възрасти са само на 5 минути (международни училища 10 минути). Училищни автобуси пътуват ежедневно през селото. Вижте околностите на тази къща за повече информация за Thalang и околностите.
Има широка мрежа от занаятчии (дърводелци, строители на прозорци, зидари, покриватели, Klemptner, Stromer и много други), Storenbauer, тапицерии, медицински сестри, почистващ институт, шофьор на такси и автобуси, градинар, преводач D / F / E, адвокат, в отсъствие, само за да назовем няколко. С покупката на жилище можете да използвате тези контакти във ваша полза.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB