За продажба Вила, Bophut, Koh samui, Тайланд, .

За продажба - Cod. 43652

  • Типология: Вила
  • Област: 675 m²
  • Номер на стая: 5
  • Състояние на сграда: New building

ID: HV-1

Изключителен луксозен имот за продажба в най-горещия район на Ко Самуи
Отлична възможност за инвестиция

Нашата луксозна вила на остров Кох Самуи е не само мечтан дом, но и изключителна бизнес възможност. Имотът от години функционира успешно като имот под наем, гарантиращ стабилен и значителен доход. Постоянно нарастващото туристическо търсене и изключителните свойства на вилата гарантират, че вашата инвестиция ще се изплати в дългосрочен план.

Ненадминато местоположение на Ко Самуи

Вилата се намира в най-горещата, най-бързо развиваща се част на Ко Самуи, точно на плажа. Известното Рибарско селище е само на 400 метра, което е развлекателният център на острова. Ресторанти, магазини, барове, салони за масаж и вълнуващи улични панаири очакват посетители 3-4 пъти седмично. Bangrak и Chaweng Beach също са наблизо, предлагайки допълнителни възможности за пазаруване и развлечения.

Отлично качество на строителството

Вилата е построена през 2018 г. от известен изпълнител RS Built Samui. По време на строителството са използвани само висококачествени материали, които гарантират дълъг живот и висока естетическа стойност. Разположен върху парцел с площ от 600 кв.м., имота със застроена площ от 275 кв.м. задоволява всички нужди. Вилата разполага с голям хол с американска кухня, три климатизирани спални на приземния етаж и два самостоятелни апартамента с бани на първия етаж.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Szikora Hajni
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB