За продажба Вила, Phuket, Khao Lak, Тайланд, Saiyoi Hills

За продажба - Cod. 11975

  • Типология: Вила
  • Област: 800 m²
  • Номер на стая: 2 bedrooms
  • Етаж: 127

Новопостроена красива вила на хълм, само на 5 минути от голф игрище и плаж, на 10 минути от центъра на Као Лак и на 50 минути от летище Пукет. Разполага с традиционен тайландски покрив, напълно обзаведена и климатизирана. Построен е на висок стандарт, разположен в приказна тропическа градина с тераса и частен басейн (5m x 7m). Също така има "sala" (външен павилион) с чудесен изглед. Вилата разполага с 2 спални, 2 бани, всекидневна / трапезария и напълно оборудвана кухня. Също така частно място за паркиране. Налице е управление на място и 24 часова охрана. На площадката има езеро с пътека за джогинг и пускане на зелено.
Използвани материали: За да се гарантира най-добро качество и издръжливост, за изграждането на вилата се използват само най-висококачествените материали, като твърдо дърво, гранит, шисти, пясъчник, ръчно изработени глинени керемиди и керамични плочки за басейните. Всички външни и носещи стени са двойно стени с топло и звукоизолация (дебелина 30 см), които гарантират, че къщата се охлажда и е огнеустойчива за продължителност до четири часа.

Висококачествените западни фитинги, осветителни тела и инженерни системи гарантират безопасен и безпроблемен жизнен комфорт. Обликът и цветовете на всички вили Saiyoi се базират на традиционни и съвременни тайландски дизайни. Тънкото оцветяване на земята и теракота, заедно с тъмните цветове на тика и местното твърдо дърво създават топла и комфортна атмосфера.
Вилата е безплатно (Chanote). Не-тайландците могат да я купят като leashold с 90 години лизинг.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB