За продажба Едностаен, Bangkok, Bangkok, Тайланд, Ekamai

За продажба - Cod. 37146

  • Типология: Едностаен
  • Област: 46 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 2

Кондоминиумът "Адрес Sukhumvit 42", от реномиран "AP Thai" разработчик, се намира в централния бизнес район на Банкок. Мястото е известно като Thonglor-Ekamai - най-готината Hotspot на "Лайфстайл" - смесица от "модерен и автентичен", където старият стил в Банкок е в контраст с живи хип-барове, охладени кафенета и съвременни ресторанти. Автентичното очарование до района дава храма Wat That Thong.
Той се намира на 4 минути пеша от BTS Ekamai чрез търговски център Gateway Ekamai с супермаркет 24/7 Max Value, пазаруване на уикенд фермер, Kidzoona и аркада, учебно заведение за езици, математика, музика и спорт за деца и възрастни, HomePro и Office Mate. "Starbucks" също е от другата страна на улицата.
"Major Cineplex", "WE Fitness", "Sub-Zero Ice Skate", "Макдоналдс" и други подобни са на 7 минути пеша.
За големите магазини за хранителни стоки има "Big C" и "Tesco Lotus" съответно за 6 минути и 12 минути за шофиране. СПА център "Здравна земя" е само на 8 минути път с кола.
Свързването е на 6 минути пеша до "Източен автобусен терминал" (до Патая, Кох Самед, Ко Чанг и др.), Лесен достъп до летищна железопътна връзка.
Красива Condo в High End собственост, предлага красив, модерен и елегантен интериор. Умното зониране на хола, голямото пространство за съхранение, подходящото работно пространство. Персонализирано обзавеждане и мебели от мека мебел Апина. Басейн, градина, фитнес, сауна, денонощна охрана, карта с карти, паркинг. Зашеметяващ изглед от гледна точка на хоризонта на Банкок от покривния басейн и градината.
Релаксираща атмосфера на нискоетажна сграда в сравнение с шума на небостъргача. уникално очарователна жилищна общност.
Добре поддържана услуга за управление и поддръжка, приятелски екип от юридически / мениджърски екип на Condo с техници и работници, които са на разположение почти 24 часа в денонощието.
Добра инвестиция, лесна препродажба или отдаване под наем на по-късен етап, тъй като цените на наемите и общото търсене остават високи, включително сред експертите, които са склонни да купуват и наемат изключително в Централен Банкок. Много го наричат ​​една от "най-добрите квартали на Експат".

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB