Под наем Вила, Hua Hin, Prachub Khiri Khan, Тайланд, Hua Hin Thailand

Под наем - Cod. 29918

  • Типология: Вила
  • Област: 563 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 1

Хуа Хин Sun Villa
Добре дошли в Хуа Хин Sun Villa За ...
Rent Short Term & Long Term Modern тайландски стил
вила басейн в Хуа Хин, 77110 Тайланд


Това е частна собственост, напълно обзаведен вила разполага с жилищна площ от 188кв. М и се намира върху парцел от 375 m2 на тропическа градина в много частни разположен парцел в уважаван развитие имот в хълмовете
 ****** Само на 4 километра *****
 извън центъра на Хуа Хин. Къщата разполага с 3 спални, 3 бани и голяма комбинирана всекидневна и кухня площ от около 45кв. м. От спалнята и хола има директен достъп до терасата с двайсет и пет квадратни метра басейна през големи плъзгащи се стъклени врати.
Основната спалня е 20кв м и разполага с разходка в килера и самостоятелна баня с вътрешно, така и външен душ. Втората спалня е 15 кв м и третата спалня е 12кв м и споделят със самостоятелна баня и отделен душ с стъклен таван.
Къщата е декорирана в микс от модерен тайландски и скандинавски стил. височини на тавана са приблизително 3,5 метра и в комбинация с най-много плъзгащи врати тя се чувства много ефирен и светлина.
В допълнение към терасата във връзка с къщата, гаража има тераса за слънчеви бани на покрива с дневна зона с отлична гледка към околните планини и квартала. Освен непосредствените характеристики и удобства на дома, вие също ще имат достъп до клуба къща с фитнес зала и голям 7 х 20-метров плувен басейн с детски. Също така можете да наемете DVD-та и използват свободните WiFi 15 MB тук.
Конструкцията на къщата е завършена през септември 2014 година.
Вилата разполага със следните удобства:

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB